Kedves Olvasók!

Azért indítom el ezt a blogot, hogy megpróbáljak ötletet adni új vállalkozások indításához és lehetőséget biztosítani az ötletekkel kapcsolatos beszélgetésre.

Különösen fontos a gazdaság és a munkahelyek szempontjából az, hogy minél több életképes új vállalkozás induljon. Sokan vannak, akiknél megvan az elszántság, csak az ötlet hiányzik az induláshoz, ebben próbálok segítséget nyújtani. Tanulmányaim miatt is elkötelezett vagyok a kisvállalkozások fejlesztésében, így remélem, hogy hasznosnak fogjátok találni ezt az oldalt. Nem gondolom azt, hogy csodákra képes egy ilyen blog, de ha akár csak egy új vállalkozás elindulásában szerepet fog játszani, akkor már megéri a ráfordított időt.

Elsődlegesen olyan ötletekről fogok írni, amiket külföldön már megvalósított valaki és úgy gondolom, hogy az ötlet újragondolása után Magyarországon is megvalósíthatóak lehetnek. A alapötletét a www.springwise.com oldal adta, különösen az elején sok mindent onnan fogok átvenni.

Várom a leveleiteket (uzletiotlet@gmail.com), írjatok, ha van valamilyen ötletetek, amit megosztanátok másokkal, vagy a világban járva láttatok egy érdekes vállalkozást!

M. Misi

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletiotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr251249606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása